Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.

  EURO SHOP gaat voor een maatje groter
  16-01-2018

  Immo Euro is een toekomstgericht gebouw dat vele jaren dienst moet doen. Vandaar dat de gevelbekleding is gekozen in functie van een maximale levensduur. Daarnaast was er ook aandacht voor een excellente isolatiegraad. Na een grondige marktstudie bleek de ‘Promisol S1000 in Microline’ van ArcelorMittal Construction het best aan deze twee vereisten te voldoen.

  Dat een product van ArcelorMittal Construction als winnaar uit de bus kwam, is weinig verra...

  Lees verder >  Aantrekkelijke maatoplossing voor gevels Construction Academy
  16-01-2018

  Bij het ontwerp van de nieuwe uitvalsbasis van de Conferentie Bouw in Diepenbeek had de architect een wel erg bijzondere gevel voor ogen. Het is dankzij ArcelorMittal Construction dat zijn visionair idee uiteindelijk ook werkelijkheid geworden is.

  De afdeling ‘Specials’ toonde er haar naam waardig te zijn. Ze ontwikkelde immers een maatoplossing met een uniek en erg aantrekkelijk uitzicht.

  Construction academy wordt kloppend hart van...

  Lees verder >  Asbestverwijdering? ArcelorMittal Construction Belgium heeft de oplossing!
  02-01-2018

  Asbest op je dak?

  Asbestdaken zijn overvloedig aanwezig omdat asbest eenvoudig te ontginnen en dus relatief goedkoop was. Dit resulteerde meteen in een populaire grondstof.

  De toepassingen van asbest namen tijdens de 20ste eeuw sterk toe. Samen met dit steeds ruimer gebruik, stelde men een aanzienlijke toename vast van het aantal ernstige ziekten bij personen die in aanraking kwamen met deze stof, wat leidde t...

  Lees verder >  FM-Approved
  08-11-2017

  Onze sandwichpanelen met onzichtbare bevestiging ONDATHERM 2000/2003 en sandwichpanelen met zichtbare bevestiging PROMISOL V1150 zijn getest en gecertificeerd door de grootste verzekeraar inzake industrie wereldwijd.

  Daarmee beogen wij een beter veiligheids-en kwaliteitsniveau als bij standaard sandwichpanelen.

  Dit levert ons de volgende voordelen op:

  • het risico van een schadengeval beperken
  • financieel voordeel verkr...

   Lees verder >  Pagina: 1   >>